vineri, 28 ianuarie 2011

Copilul meu adorabil.


De fiecare dată când închid ochii îţi văd chipul, iar prin el eterna copilărie. Eşti un copil, ştiai asta? Un copil care mă face să uit de toate grijile ce.mi vin în cap când dau ochii cu cruda realitate, realitate care nu aşteaptă după sentimentalismele mele de doi bani, sau după adorabilitatea ta. Eşti enervant de adorabil, întotdeauna ai fost şi vei fi. Un băiat cu faţa de copil adorabil care mă face să mă simt un nimic, dar în acelaşi timp mă face să mă simt totul. Un simplu cuvânt ar putea rezolva totul, dar acel cuvânt e prea mult pentru tine, acel "da" infinit, acel "da" care.mi dă fiori. Indiferenţa ta mă doboară, mă face sa cad din ce în ce mai jos, dar stiu ceva: Doar dacă cazi te poţi ridica.:)

marți, 25 ianuarie 2011

Mereu am fost o umbră.


Întotdeauna am fost acolo pentru tine, în spatele tău, ca o umbră. Dacă sufereai eram umărul pe care să plângi, iar dacă râdeai eram şi eu cu tine în nebunie. Niciodată nu ai văzut aceste mici amănunte care mie mi.ar fi făcut viaţa mai bună, dar pentru tine nu au însemnat nimic. Un simplu zero. Mă uitam la surâsul tău pe ascuns bucurându.mă de buzele tale, care schiţau acel zâmbet, acel perfect zâmbet. Dacă vreodată vei avea nevoie de mine, întoarce.te, eu voi fi umbra ta. Acolo pentru tine.

marți, 18 ianuarie 2011

When I was a child...




Cand eram un mic copil care alerga prin fata blocului si veneam in fiecare zi julita in genuchi lucrurile nu erau ca acum: nu erau asa de "smecherasi" copiii, atunci stiau sa se distreze, sa se joace, nu ca in ziua de azi...stau toata ziua la computer. Baietii se jucau cu masinute, iar noi, fetitele cu codite in cap, ne jucam cu papusile barbie:x. Si ce bucurie era in inima noastra cand soarele se gandea sa-si lase razele sa atinga si strada noastra; ne scoteam paturile si o cutie mai mare ca noi, pe care o aduceam cu greu afara si o goleam in vazul calorlalti copii si stateam afara pana ce venea mama cu vocea ei stridenta si ma chema in casa. Acum totul este diferit: copii stau pe "net" si pe "feisbuc", nu mai merg sa goleasca toti pomii de corcoduse cum faceam noi odata. Veneam seara in casa zgariati de la crengi si muscati de tantari, dar nu ne pasa. Acum daca o fata de 11 ani are un cos, cade cerul! Dar ce sa-i faci, astea sunt vremurile si sincer...mi-e frica de generatiile viitoare.

joi, 13 ianuarie 2011

We are crazy girls!


De catva timp nu am mai scos nimic "crazy" pe gura. Incep sa uit lucruri si chestii de'astea. Dar mi.am revenit. In fiecare pauza se aude in fata salii A1o4 rasul strident al catorva fete:Adela, Diana, Teiooo, Raluca, Cassie, Alee, Rucsi si mai nou avem vizitatori pe care bineinteles ii facem sa rada. Ne "ciupim", in realitate, nu pe feisbuc, si din cand in cand se mai aude cate.o perla zisa de mine. Avem profesori "astronauti", asa cum ii caracterizeaza economistul Liviutz, si bineinteles frati inventatori, dar si un sexol preferat de colega mea Adela : XXX (3o, sa nu se inteleasa altceva). Deci astea suntem noi, 7 fete care in fiecare zi fac sa rasune coridorul SNG-ului.

vineri, 7 ianuarie 2011

Disappointed.


Cand credeam ca faptul ca "baietii sun niste porci" este doar un stereotip, tocmai mi s.a confirmat contrariul. Ai simtit vreodata ca faci totul pentru o persoana, ai emotii maxime pentru ea incat iti bagi efectiv cotul intro.o cafea si arunci fara intentie un pahar de apa in fata unei prietene, si totul degeaba, pentru ca acel el ajunge sa te dezamageasca si sa iti confirme ce spuneau prietenele tale mai mari despre baieti si tu nu le credeai. Ei bine, mai am doar un singur om care ma face sa nu.mi pierd speranta, bineinteles pana la proba contrarie, iar cel de la care ma asteptam cel mai putin are cele mai juvenil comportament si ajunge sa te dezmageasca in cel mai tragic mod:indiferenta. Asta ma doare, si ma dore tare. Cand simt ca nu contez pentru el si ca el conteaza extrem de mult pentru mine, totul pare o inchisoare a sentimentelor interzise, dar nu, nu sunt interzise, sunt nevrute...pentru ca daca erau interzise macar stiam ca si el simte. Vreau ca toate astea sa se termine odata si sa ma simt iubita, apreciata si indispensabila. Nu mai vreau sa simt indirefenta ta. Totul este deziluzionant si obsesiv, imbatator si obsesiv, ispititor si otravitor.

joi, 6 ianuarie 2011

Love.


"I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love."

Cand aud versurile astea un firo placut imi bantuie sufletul, mintea, si corpul. Incepe sa imi apara in minte fata ta zambitoare, care ingroapa orice urma de tristete si incep sa ma simt mai fericita, mai implinita. Prin porii mei sunt emanate unde. Unde de fericire. Ochii tai intunecati si misteriori ma chiama, dar in acelasi timp ma avertizeaza de pericolul pe care il ascunde acest sentiment. Mi.e putin teama sa nu cad prada suferintei, dar in acelasi timp sunt gata sa.mi asum acest risc, doar pentru a fi cu tine...doar pentru a fi a ta. A ta pentru totdeauna. Niciodata nu am crezut ca buzele tale carnoase vor fi atat de ispititoare pentru ale mele. Le aud cum striga in noapte, in disperare dupa un sarut, dar par asa de fragile incat mi.e frica sa fac pasul asta. Cand mana ta puternica, dar in acelasi timp delicata imi atinge parul rebel ma simt ca un copilut protejat. Am nevoie de protectia aceastea si am nevoie ca tu sa mi.o oferi. Totul a trecut de la ridicol la sublim.

luni, 3 ianuarie 2011

"In legatura de..."


"Speciala lu' ♥: scrie ceva
°Speciala lu'♥: in legatura de..."

Baieti. Cand aud cuvantul asta am acei fluturi in stomac pe care ii ai cand esti indragostita, doar ca nu.i am cu acel sens. Vor ca toate lucrurile sa le fie facute pe plac, au ajuns sa fie ei "Printesele", iar ele, proastele, le pun totul pe tava, de parca lumea ar incepe si s.ar termina cu unu. Cand le vad cum se milogesc si umilesc in fata lor ma apuca toti nervi, dar in fine, subiectul era despre ei. Vezi o bunaciune si gata, el e in extaz, pentru ca te poate juca cum vrea pe degete. Deci mai bine sa nu ne indragostim, pentru ca lor oricum niciodata nu le.a pasat, nu le pasa si nu le va pasa. Dai dreq.

Cassandra.



"Dear friend..." Cînd primesc un SMS care începe aşa ştiu cine e, e Cassie.:x Cu parul ei tot timpu drept şi ochii ei în care mă simt ca în Mamaia, e colega ideala:cînd vrei sa te cerţi cu cineva vine cu tine şi te susţine, cînd trebe să razi ea e acolo. Chiar dacă atunci cand a avut nevoie să o salvez si ma tragea in disperare de par eu puneam mana tot pe persoana greşită, ştiu ca e acolo pentru mine si eu sunt pentru ea. Love you Cassiiii<3.

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

La multi ani unșpe două mii! ♥


Rochita si ceva tocuri, asteptam masina si inghetam, intr.un final ajungem. Atmosfera se incalzeste :rapperi si rockeri se transforma in cocalari, pritenele bune devin curve care iti fura baiatul de care iti place, iar cele pe care le credeai scorpii se dovedesc a fi contrariul. Cateva poze si vine momentul: 1o, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1..La multi ani Ade.:*. In fine, el nici atunci nu vine sa te sarute dar te chiama la dans. Perfect. Pe la 3 dimineata tota lumea are energie maxima, dar ea, Adela, este somnitiiiii[statea in piciore ajutata de Rucs. Si Adi.]. Pe la 5 dimineata ne tinea ea pe noi[:))]. Whatever, adica neveRRR de 2o11.[;))]. La multi ani!

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.