joi, 15 decembrie 2011

Arome

                  Orice adiere de vânt, orice minuscula șoapta, orice mă face să-mi fie dor de tine. Mâinile tale ferme îmi învăluie din nou fața, făcându-mă să mă simt mai copilă decât sunt.



                       Aș vrea sâ-ți asezonez aromele cu puțin busuioc, ceva coriandru și niște nucșoară. Te-as învelii în petale de trandafiri aromate și dulci și te-aș pune la copt în tigaia iubirii, iar tu ai fierbe până nu ar mai rămâne nici un gram de iubire sau afecțiune. Te voi așeza pe o pătură de ciocolată rasă, iar apoi te pun la frigider...asta ca să-ți înghețe orice sentiment neplăcut, orice sentiment de orgoliu și egoism, orice sentiment de repulsie, să-ți devină necunoscute aceste cuvinte jignitoare pentru caracterul tău. După două ore te scot din frgider și încep să mă bucur de noul tu, acel tu pentru care aș fi în stare să încerc toate condimentele și aromele din lume. Pentru că tu alcătuiești cea mai nebunească, delicioasă, aromatizată combinație de arome...

8 comentarii:

wtf. zi ceva.:)

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.