marți, 27 decembrie 2011

Inima ta!

Vreau să-ți văd sângele țășnind din vene, să îți vad inima în mâna mea, să-ți bată cu toată puterea, iar eu...eu aș pune-o pe stop... Ea ar fi...goală...nici urmă de iubire, poate doar ceva rămășițe de durere interminabilă, dar ce mai contează?


Vreau să văd cum îți curg lacrimi din ochii tăi perfecți, cerșindu-mi iubirea, iar orgoliul din mine să spune nu! și ecoul vocii mele să-ți răsune în ureche pentru tot restul vieții tale... un ”nu” fără sfârșit, etern..chiar dacă în adâncul meu acel nu este echivalentul unui da, unui da plin de iubire și afecțiune. Pentru a reveni la normal fac un micuț nod în vena cavă superioară, unul în aortă, arterele pulmonare o să le sudez cu puțin fir de in, iar vena cavă inferioă o să o las desprinsă, așa să riști mai puțin, să fi doar puțin mai atent. Oare va bate din nou?

2 comentarii:

wtf. zi ceva.:)

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.