luni, 3 ianuarie 2011

"In legatura de..."


"Speciala lu' ♥: scrie ceva
°Speciala lu'♥: in legatura de..."

Baieti. Cand aud cuvantul asta am acei fluturi in stomac pe care ii ai cand esti indragostita, doar ca nu.i am cu acel sens. Vor ca toate lucrurile sa le fie facute pe plac, au ajuns sa fie ei "Printesele", iar ele, proastele, le pun totul pe tava, de parca lumea ar incepe si s.ar termina cu unu. Cand le vad cum se milogesc si umilesc in fata lor ma apuca toti nervi, dar in fine, subiectul era despre ei. Vezi o bunaciune si gata, el e in extaz, pentru ca te poate juca cum vrea pe degete. Deci mai bine sa nu ne indragostim, pentru ca lor oricum niciodata nu le.a pasat, nu le pasa si nu le va pasa. Dai dreq.

2 comentarii:

  1. corect...uni baietzi chear fac asta "au ajuns sa fie printesele" shi fac asta doar pentru a iesi in evidentza in fatza prietenilor sau a arata ca ei sunt "bossu"...ci fiindca o persoana indragostita face orice numai sa nu piarda persoana iubita...cand te indragostesti de cineva trebe sa te indragostesti shi cu capul nu numai cu inima adika sa judeci daca persoana aceea te merita;)......asa ca ... luatzi cont de sfatul lui Reea...;)dai drek' care sunt asa nu pe totzi sau toate...:*

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca ti'am cerut. >:D< :X

    PS: multumesc :*
    si ... "dai dreq" :>:))

    RăspundețiȘtergere

wtf. zi ceva.:)

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.