joi, 1 septembrie 2011

I'm tired.

Credeți că aveți putere de a decide ce să facem cu viețiile noastre doar pentru că voi ne-ați făcut, poate din dorință, poate din greșală. În momentul de față nu tind să cred că a fost dorință. Mă simt ca o sclavă în lumea voastră perfectă de adulți în care creeți că aveți putere absolută. Vă aduc aminte ceva: când au fost creați oamnii, Dumnezeu i-a înzestrat cu o calitate importantă, pe lângă puterea de a iubi și a ierta, au fost înzestrați cu liber arbitru, libertatea de a alege ce este bine și ce este rău. De ce îmi luați acest privilegiu? Nu știu, știu doar un singur lucru: când am dreptate și nu mai aveți nici o replică ”inteligentă” să-mi dați, vă folosiți de următoarea: ”Ești pedepsită!”. Asta e tot ce puteți face? Se pare că da. Vă mulțumesc din suflet că mă faceți să mă simt ca o mizerie.

6 comentarii:

  1. :) Parintii vor doar sa ne protejeze, ca mai exagereaza uneori, e alta treaba, dar nu trebuie sa te simti prost. Uite, eu cand eram mica nu am fost pedepsita niciodata si ma rugam de mami sa ma pedepseasca sa fiu si eu in rand cu ceilalti copii, dar nu avea cum pt. ca nu faceam nimic rau... funny hA?:>

    RăspundețiȘtergere
  2. da.. destul de ok:). facem schimb o săptămână:D?:)). :*

    RăspundețiȘtergere
  3. diferenta dintre generatii, crede-ma, exista lucruri mult mai penale pe care ti le pot face parintii decat pedeapsa.
    nu-ti recomand sa te revolti prea tare, pentru ca nu prea ai sanse de reusita, poti doar sa le explici cam cum sta treaba.

    cat despre cum te simti tu, gandeste-te doar la faptul ca tu stii cum, cine si ce esti! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Julie.
    nici nu mă prea gândesc să mă revolt, da la un moment data nu mai poți ține știi? și-ți ies pe gură lucruri pe care mai târziu le-ai putea regreta, chiar dacă ăn adâncul tău știi că nu e așa. Și pentru a știi dacă există lucruri mult mai penale( sigur există) trebuie să-mi cunoști minunații părinți:)) :D.
    :*

    RăspundețiȘtergere

wtf. zi ceva.:)

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.