miercuri, 11 mai 2011

I.ll miss you, pretenaș mic cu blăniță.


În viață ești sigur doar de doua lucrui: moarte și plata impozitelor. Așa spune un citat celebru, nu.mi aduc aminte exact de cine. Primul lucru ne așteaptă pe toți, oameni si necuvântătoare. O fracțiune de secundă să nu fi atent și totul se duce de râpă. Un om neatent și pe deasupra nesimțit dă cu mașina peste ea. Amintirile avute cu ea încep să.ți vină în mine, iar tu ești devastată. Știi când ți.am zis că o să folosesc cândva versurile ”Și lacrimi îi curgeau șiroaie din ochii ei îmbietori.”? Ei bine acum e momentul. Stau și mă gândesc: cine va mai sării pe piciorele mele când intru la tine în curte, cine va mai venii cu boticul ei uned să.mi dea ”pussssiiii” și cine va mai apăsa cu lăbuțele numerele de la telefonul fix când vorbești cu mine? Aceste întrebări au un singur răspuns: nimeni. I.ll miss you, pretenaș mic cu blănița. (Srry Ade. :( )

4 comentarii:

  1. :|......un citat spune ca : toti avem propriile noastre masini ale timpului. Unele ne duc inapoi, se numesc amintiri. Unele ne duc inainte, se numesc visuri. Jeremy Irons........asa ca desi nu va fi cineva sa sara la picioare , sa deie pupici si sa arate iubirea neconditionata , aceste lucruri se vor repeta , se vor repeta din cauza aminintirilor care nu o se uite niciodata.........iubirea e precum vantul.....nu se vede , dar se simte.....

    RăspundețiȘtergere
  2. da asai...da niciodata nu va mai fi la fel...degeaba avem amintiri pentru ca nu va fi la fel, nu mai ai atingerea, nui mai simti blanita si nici nasucu... exista acele amintiri in viata de care vei rade candva, dar asta nu este una dintre ele, intotdeauna cand vezi faza iti va curge o lacrima din ochi, fie ca vrei fie ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. si cel putin pentru o perioada.. vor curge siroaie de lacrimi. nu una. :|

    RăspundețiȘtergere
  4. pai a fost un sufletel iubit.Prin lacrimimi si durere se manifesta iubirirea,pentru ceva\cineva pierdu....

    RăspundețiȘtergere

wtf. zi ceva.:)

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.