joi, 28 aprilie 2011

Idioțenie


Știi cum te simți când ai făcut cel mai idiot lucru din viața ta? Ei bine, așa mă simt eu acum. La început totul e divin, ești in extaz, nu este nimic ciudat, dar în momentul în care dai față în față cu persoana în cauză... totul ei diferit: extazul se pierde și se instalează un sentiment de nesiguranță, rușine și nu ai chef de nimic, nu.ți mai arde de nici o propunere. Și cum zicea A. : Te simți ciudat, aiuria? R: Deocamdată nu. Dar acum pot zice cu siguranță Da. (cine știe, cunoaște).

3 comentarii:

  1. Mda... stiu cum e... asa suntem toti la inceput suntem entuziastmati, probabil din cauza asteptarilor prea mari pe care le avem, iar apoi cand vedem acea persoana ne dezamagim si normal ca realizam ca am facut o prostie:) Dar e gresi e omeneste:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da e rau ca iti dai seama prea tarziu:)

    RăspundețiȘtergere

wtf. zi ceva.:)

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.