joi, 24 februarie 2011

Nimic. E gol.


Am nevoie să ştiu că eşti aici pentru mine, dar sunt conştientă că nimănui nu.i pasă, doar mie, pentru că fiecare luptă pentru el, fiecare face să.i fie lui bine. Nimeni nu.şi mai face griji dacă ai trecut peste sau dacă ai nevoie de un umăr pe care sa plângi, nimeni nu mai ştie ce se întâmplă în jurul lui, nimeni nu mai vrea să ştie. Nici cel mai apropiat prieten nu mai vrea să ştie dacă eşti bine sau dacă mai ai nevoie de el. Toată lumea este oarbă, este orbită de egoismul şi orgoliul lumii din jur, şi se transformă în nişte copii fidele a ceea ce văd. Dar o să fie bine, privesc înainte şi zâmbesc. Pentru că pentru tine viaţa a fost întotdeauna un joc, dar pentru mine mereu a fost o luptă.

4 comentarii:

  1. nu fi pesimista. prietenii iti vor fi mereu alaturi! >:D<
    chiar daca uneori nu-ti vine sa crezi asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. incă mai sper..şi sper sa fie aşa:)
    chiar dacă în momentul de faţa mi.e imposibil să o mai simt, tind să cred.. doar ceva mai "menţine speranţa pe val".

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e chiar asa, Rucs`! :) Crede-ma pe cuvant >:D< !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba chiar aşa este, nimeni nu mai simte nici o urmă de iubire pentru cel de lângă el, şi chiar daca spune ca îl iubeşte şi crede că o simte defapt nu o face, se minte pe el însuşi, pentru că în ziua de azi nimeni nu mai ştie să iubească.

    RăspundețiȘtergere

wtf. zi ceva.:)

R.

Fotografia mea
Medias, Romania
”EU” -pronume personal, formă accentuată (accentuată de mine, mă accentuez -formă neaccentuată. Prin simpla matematică cele două forme se reduc, deci sunt 0...nimic) - în autoritatea lui ”El” ; în momentul de față se lasă controlată de ochii tăi, cu bună știință.